Nynnes tao tantra massage dkworkfromhome

..

Leve nu og her og ikke bekymre sig om fortiden, fremtiden eller andre ting, som man ikke kan gøre noget ved. Det handler om at være til stede i øjeblikket og føle sig selv som det hele menneske, man er. Kan tantra-massage være farligt? Vil du lære endnu mere om Tantra kan du købe denne e-bog for 19 kr.

Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv en forfriskende ny sensualitet. Tantra-massagen er bygget på den samme grundlæggende filosofi om og fokuserer på at bruge kroppens egne energier til at forene krop, sind og sjæl. Det er samtidig en meget intim form for massage, som virkelig bringer seksualiteten i kog, og derfor er det også en god ting at afprøve, hvis man som par har lyst til at lære hinanden endnu beder at kende seksuelt.

Se mere om Tantra-templet på deres hjemmeside Tantra-temple. Men hvad foregår der egentlig, når man er til Tantra-massage? Vi tog et kamera under armen og besøgte Tantra-templet i Valby, hvor vi mødte Adinatha, som både har grundlagt templet og fungerer som behandler. Vi mærkede med det samme en rigtig god energi i templet; en dejlig ro og en hyggelig og dæmpet stemning.

Med os havde vi Louise, som var med på at dele hendes første tantriske massage med os. Se hvordan det gik i videoen her - og husk, at du længere nede i artiklen kan finde Adinathas svar på nogle af de mest almindelige fordomme ift.

Skrevet af danske Anne Sophie Jørgensen. Bogen henvender sig både til singler og par, som privat læsning eller til undervisningsbrug. Den er nem at læse, overskuelig og er fyldt med rigtig rigtig god viden, øvelser og små anekdoter til eftertanke. Forfatter Anne Sofie brænder tydeligt igennem med sit hjertebarn, og der er ingen tvivl om hendes passion. Adinatha fra Tantra-templet i Valby, giver her svar på 2 af de mest klassiske myter når det kommer til Tantra.

Man kan let komme til at tænke på tantra-massage som en 'fræk' oplevelse, og man skal næsten opleve en massage eller tale med nogen, der har prøvet det, for at forstå at en tantra-massage er meget, meget mere end erotisk. Det er først og fremmest en utrolig sanselig oplevelse, hvor man via sanserne lukker op til de indre verdener, og derefter er det også muligt at vække den erotiske energi og bruge den til at bane sig vej gennem alt det, vi tror vi er, til daglig - alle vores forsvar, barrikader, forestillinger - så vi kan opleve vores hjerte, vores maskulinitet eller femininitet, vores sande natur, direkte og uden ord.

Vil indskyde at det ikke er meget jeg når at se af Jeanettes krop - men det jeg ser er dejligt - gode tunge bryster og en klat vis dog kan man mærke lidt studser Det er OK at røre imens men ikke på bryster og mis, så hendes baller og ryg får en tur.

Pikmasssagen er rigtig dejlig. Jeanette har instrueret mig i at trække vejret på den rigtige måde på de rigtige tidspunkter så jeg kan holde længere Egentligt ville jeg gerne være kommet men det var faktisk en god oplevelse at have opsamlet udløsningen og energien som Jeanette kalder det.

Skal siges at det er valgtbart om man vil komme eller ej. Det kan aftales ved start. Jeanette og jeg snakker lidt om oplevelsen og så bliver jeg sendt i bad. Jeanette siger at jeg nok vil kunne spore en vis liderlig i kroppen - no kidding det siger du ikke - min pik står pænt ud i luften, og havde det været en mulighed ville jeg været sprunget på hende med det samme. Men den mulighed foreligger ikke.

Det foregår på den måde at man ligger på alle fire med røven i vejret og så masserer Jeanette prostata med den ene hånd og gnider pikken med den anden. Hvis man kan styre sin vejrtrækning og arbejde sammen med Jeanette om det skulle dette kunne give en eller flere fantastiske indre orgasmer Samlet en rigtig god oplevelse - det tog noget over en time - men det var vist fordi det var første gang Jeg fandt hende både flot og indtagende.

Hun er sidst i 30'erne, og hvis du er væsentlig yngre, kan det godt være, at du ser på hende med andre kritiske briller end jeg. Jeg er jo nogle årtier ældre, og det kan være årsagen til, at jeg fandt hende både flot og indtagende. Alt er jo relativt. Tidligere var der mulighed for blow og til gengangere hele pakken Jeg kan ikke finde på ekstrabladet. PÅ copenhangen tao tanra findes der ingen kontakt oplysninger.

Hun har en hjemmeside - men den virker ikke særlig opdateret. Hun ser jo dejlig ud - og hvis hun også har røv 'nok' - så er jeg den der er klar. Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis! Har du allerede en bruger? Anmeldelser af piger og klinikker på Sjælland og København Search In.

Log ind for at følge dette    Følgere 0. Tantramassage hos Jeanette af lars , Del dette indlæg Link til indlæg. Nu leder politiet efter vidner.

Nynnes tao tantra massage dkworkfromhome

AMATØR SEX SUKKERPIGERNE VEJLE

jan Tantra-massage lader kroppen give slip og i stedet blomstre med nyt liv og seksualitet. Se med i videoen her. Velkommen til banzheng.info Clip_9 · Behåring. Sex uden kærlighed er som planter uden vand Det kan godt fungere et kort stykke tid, men til sidst dør det. Er du nysgerrig på det Tao-Tantriske univers? Så skal du være velkommen i mit. Her kan du blot slappe af, nyde at blive forkælet.