Fisse der sprøjter sexnoveller

fisse der sprøjter sexnoveller

Vi sad så tæt at vores ben af og til rørte hinanden uden at nogen af skyndte at fjerne det. Jeg kunne mærke at jeg var tændt og dybest set bare havde lyst til at tage fat i Sanne, bære hende op i mit soveværelse og gennemkneppe hende.

Jeg lod det dog blive ved tanken da det næppe var en udførlig plan og slet ikke denne dag. Mens jeg sad og gjorde mig frække tanker og min pik voksede voldsomt blev jeg pludselig afbrudt af Sanne som spurgte om jeg ikke ville massere hendes nakke.

Hun havde siddet lidt skævt og kunne godt bruge lidt massage inden hun skulle sove. Jeg sagde straks ja og mens jeg i smug fik lagt min nu fuldt stive pik op ad maven mens jeg rejste mig, tænkte jeg på om hun måske havde en skjult dagsorden eller om det bare var et reelt behov for massage.

Jeg gik om bag hende og begyndte at massere hendes skuldre og nakke. Jeg havde frit udsyn til hendes flotte kavalergang. Jeg kunne slet ikke få øjnene fra dem og lyttede ikke rigtig efter hvad hun sagde. Pludselig ændrede hun toneleje og roste mine evner som massør og sagde, at det kunne hun godt bruge noget oftere. Kæk som jeg var sagde jeg at hun altid var velkommen til at kigge forbi hvis der var flere myoser, som skulle løsnes. Hun takkede for tilbuddet ved at rejse sig op og sige det vil jeg glæde mig til så kan det også være vi kan få lidt mere tid til det.

Hun gav mig et kindkys og et knus og sagde godnat. Jeg stod tilbage med en sprængfarlig pik og en fornemmelse af at Sanne lige havde sagt ja tak til at komme på besøg med massage som tema. Mine frække tanker tog helt over og jeg gik også til køjs men var dog nødt til at lette trykket inden jeg kunne falde til ro.

Næste morgen var der hurtigt tomt i hus og have. Folk skulle en masse forskellige ting så inden middag var jeg helt alene. Sanne havde sagt farvel med et glimt i øjnene og en bemærkning om, at hun godt kunne bruge en konsultation snart igen. Jeg gik rundt og ryddede op resten af dagen men havde svært ved at fokusere på andet end, at der var en invitation til invitere Sanne hjem. Måske ville hun bare have massage eller også var det et vink med en vognstang til andet og mere end massage.

Weekenden var hurtigt overstået og da jeg havde møder ude i byen de første dage var det først onsdag at jeg var på kontoret. Der var mange som var forbi og sige tak for sidst osv.

Jeg gik selvfølgelig ned forbi receptionen og der sad Sanne og så indbydende ud. Vi small talkede lidt og efter lidt tid fik jeg taget mig sammen til at være lidt direkte og fortælle hende at jeg åben konsultation i weekenden for myoser i nakke og skuldre.

Hun fangede den med det samme og vi aftalte at hun skulle komme over lørdag middag. Resten af den uge fik jeg ikke lavet så meget og pludselig var det lørdag. Jeg fik gjort rent og pænt så jeg kunne være det bekendt. Da hun steg ud af bilen gav det et lille sug i maven.

Hold op hun var sexet. Hun havde en sort top på og jeg var i tvivl om hvorvidt hun havde bh på. De blå jeans sad lige som de skulle.

Vi gav hinanden et knus og jeg bød hende indenfor. Jeg åbnede en flaske vin og vi satte os ned i sofaen og begyndte at tale om løst og fast. Der var ikke gået så længe så sagde Sanne at nu ville hun gerne have den massage hun havde ventet på siden sidste fredag.

Jeg havde fundet et par vattæpper som jeg lagde midt på gulvet og bad hende om at lægge sig på maven. Jeg gik igang med at massere den øvre del af ryggen og nakken. Efter noget tid bad hun mig om at gå længere ned af ryggen. Hov vent sagde hun det er nemmere hvis det ikke er noget stof i vejen og så krængede hun toppen af,uden at jeg dog nåede at få set hendes bryster men bh var der ingen af.

Jeg gav hende nu en grundig massage over hele ryggen. Hun lå og brummede og spandt så jeg fortsatte. En gang imellem når jeg rørte hende på siden ad ryggen strejfede jeg kanten af hendes bryster. Hun gjorde ingen anmærkninger så jeg gjorde det flere gange og hver gang blev jeg mere modig. Kan du ikke også tage lænden sagde hun pludselig mens hun knappede sine jeans op og krængede dem ca 10 centimeter ned ad ballerne. Et par sorte blonde hipsters kom til syne og min pik som i forvejen var i hopla stod nu lodret op.

Det var godt at Sanne lå med ryggen til mig. På den anden side burde hun vide hvilke signaler hun sendte. Jeg bevægede mine hænder ned til hendes lænd og berørte den øvre del af hendes baller. Jeg lod dem bevæge sig rundt på lænd og ryg og af og til helt ud til siden så jeg næsten rørte hendes mave. Stemningen i stuen var tæt af lyster og sex. Det var bare et spørgsmål om tid før der var en af os som turde bryde grænsen.

Det blev Sanne som havde modet. Nu er det vist din tur til at få massage sagde hun. Hun vendte sig om uden at dække sig til. Jeg havde frit udsyn til nogle lækre bryster. Hun satte sig på knæene foran mig og jeg sad lige så på mine knæ. Hun kiggede direkte på min rejsning. Den trænger da til noget massage den der. Den ser noget anspændt ud.

Jeg masserer den ellers selv tit sagde jeg. Læg dig ned sagde hun mens hun knappede mine bukser op. Hun trak bukser og sokker af mig og jeg lå i boxer shorts og t shirt. Det her har jeg haft lyst til længe sagde hun. Hun løftede op i elastikken på mine boxer shorts, jeg løftede bagpartiet så hun kunne trække dem helt af.

Hun satte sig på knæene igen og begyndte at massere sine bryster. Hvad siger du til dem her. Jeg har godt lagt mærke til dine blikke på kontoret. Hun lænede sig forover så hendes bryster ramte min stive pik. Hun tog fat i den kørte lidt op og ned af den med sin hånd og tog den så munden. I starten var det kun lige pikhovedet hun havde i munden. Hun stak tungen ud og begyndte at slikke mig på skaftet. Min pik var nu godt våd af hendes mundvand.

Hun placerede min pik mellem sine bryster, som hun klemte sammen med hænderne og begyndte så et køre brysterne op og ned. Det er sindssygt frækt at se på sagde jeg lidt stakåndet. Hun flyttede hænderne fra sine bryster og placerede den højre hånd på min pik og den venstre omkring mine spændte nosser.

Hun lod munden glide helt ned over min manddom. Da jeg troede det ikke kunne blive bedre begyndte hun at massere mit mellemkød. Det fik mig til at nærme mig klimaks. Du er godt nok god til at sutte pik sagde jeg men nu er det vist min tur til at bruge munden sagde jeg. Det lyder spændende men lad mig lige gøre det nemmere for dig sagde hun med en kælen stemme. Hun rejste sig op og lod jeans og hipsters falde. Jeg benyttede anledningen til at komme af med min t-shirt så nu var vi begge helt nøgne.

Sanne lagde sig lidt genert på ryggen. Jeg startede med at kysse hendes knæ og lår stille og roligt spredte hun benene. En helt glat barberet fisse kom til syne. Den indbød virkelig til at blive slikket. Sanne tog sin højre hånd ned til sin fisse og med en rolig bevægelse skilte hun sin skamlæber lidt. Klitoris var allerede lidt svulmet. Hun var tydeligvis tændt. Jeg begyndte at slikke stille og roligt på de ydre læber men blev hurtig afbrudt.

Jeg vil slikkes så jeg kan mærke at du mener det sagde Sanne i en bestemt tone. Jeg smed forsigtigheden væk og gik mere direkte til værks. Jeg stak tungen ind i fissen. Hun var allerede våd og smagte fantastisk. Jeg lod tungen bevæge sig lidt længere op til klitoris og satte pres på den.

Åh ja sagde hun slik mig lige der og bliv ved. Jeg intensiverede mit pres på klitoris og Sanne begyndte at vride sig og stønne.

Bevægelserne og lydene blev mere og mere voldsomme. Bliv ved og jeg kommer næsten skreg hun. Jeg fortsatte og efter 30 sekunder så kom hun i en meget intens og lang orgasme. Jeg havde indstillet mit angreb på hendes klitoris og lagt mig ved siden af hende og lå aede hendes mave og bryster mens sundede sig.

Du slikker min fisse helt fantastisk sagde hun. Jeg tror aldrig jeg er kommet så eksplosivt af at blive slikket. Jeg glemte helt dig sagde hun næsten undskyldende og kiggede ned på min tykke stive pik hvis hoved var helt blåligt. Du skal kneppe mig nu. Giv mig din stive pik. Jeg lagde mig hen over hende og vi mødtes i et liderligt tungekys. Med den ene hånd førte hun mig ind i sit indre og jeg begyndte at støde.

Tiden går kun alt for langsomt, men med et lille nattevisit skal det nok gå. Hun tog min ene hånd, først troede jeg at hun ville erotiske historier gratis pik og fisse fingre, men så førte hun den op under sin kjole, op til sit skød.

Små dråber af sperm samlede sig på hovedet. Jeg tror min mor var en lille smule stiv, af de 3 flasker vin vi havde drukket. Med nattog fra Paris Forsigtig sagde hun, jeg er jomfru, og din pik er meget stor. Jeg er ked af, at jeg forskrækkede dig.

Skisteder massage svendborg Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Tag et langt karbad og smør dig ind i lækker creme over hele kroppen. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Faster rødmede, Jeg tænkte det nok. Ja sagde hun og kyssede mig, samtidig trykkede hun sit underliv ind til mig. Små spasmer skød igennem hendes fisse. Jeg kunne se på hendes slet skjulte fryd, at jeg havde forstået gårsdagens reaktion rigtigt.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på. Vi har kun to dage, så hvis du vil ha´ pik, så må vi hellere prøve om det kan lade sig gøre.