Fisse der sprøjter sexnoveller

fisse der sprøjter sexnoveller

Vi sad så tæt at vores ben af og til rørte hinanden uden at nogen af skyndte at fjerne det. Jeg kunne mærke at jeg var tændt og dybest set bare havde lyst til at tage fat i Sanne, bære hende op i mit soveværelse og gennemkneppe hende. Jeg lod det dog blive ved tanken da det næppe var en udførlig plan og slet ikke denne dag.

Mens jeg sad og gjorde mig frække tanker og min pik voksede voldsomt blev jeg pludselig afbrudt af Sanne som spurgte om jeg ikke ville massere hendes nakke. Hun havde siddet lidt skævt og kunne godt bruge lidt massage inden hun skulle sove. Jeg sagde straks ja og mens jeg i smug fik lagt min nu fuldt stive pik op ad maven mens jeg rejste mig, tænkte jeg på om hun måske havde en skjult dagsorden eller om det bare var et reelt behov for massage.

Jeg gik om bag hende og begyndte at massere hendes skuldre og nakke. Jeg havde frit udsyn til hendes flotte kavalergang. Jeg kunne slet ikke få øjnene fra dem og lyttede ikke rigtig efter hvad hun sagde. Pludselig ændrede hun toneleje og roste mine evner som massør og sagde, at det kunne hun godt bruge noget oftere. Kæk som jeg var sagde jeg at hun altid var velkommen til at kigge forbi hvis der var flere myoser, som skulle løsnes.

Hun takkede for tilbuddet ved at rejse sig op og sige det vil jeg glæde mig til så kan det også være vi kan få lidt mere tid til det. Hun gav mig et kindkys og et knus og sagde godnat. Jeg stod tilbage med en sprængfarlig pik og en fornemmelse af at Sanne lige havde sagt ja tak til at komme på besøg med massage som tema. Mine frække tanker tog helt over og jeg gik også til køjs men var dog nødt til at lette trykket inden jeg kunne falde til ro. Næste morgen var der hurtigt tomt i hus og have.

Folk skulle en masse forskellige ting så inden middag var jeg helt alene. Sanne havde sagt farvel med et glimt i øjnene og en bemærkning om, at hun godt kunne bruge en konsultation snart igen. Jeg gik rundt og ryddede op resten af dagen men havde svært ved at fokusere på andet end, at der var en invitation til invitere Sanne hjem.

Måske ville hun bare have massage eller også var det et vink med en vognstang til andet og mere end massage. Weekenden var hurtigt overstået og da jeg havde møder ude i byen de første dage var det først onsdag at jeg var på kontoret. Der var mange som var forbi og sige tak for sidst osv. Jeg gik selvfølgelig ned forbi receptionen og der sad Sanne og så indbydende ud.

Vi small talkede lidt og efter lidt tid fik jeg taget mig sammen til at være lidt direkte og fortælle hende at jeg åben konsultation i weekenden for myoser i nakke og skuldre. Hun fangede den med det samme og vi aftalte at hun skulle komme over lørdag middag. Resten af den uge fik jeg ikke lavet så meget og pludselig var det lørdag.

Jeg fik gjort rent og pænt så jeg kunne være det bekendt. Da hun steg ud af bilen gav det et lille sug i maven. Hold op hun var sexet. Hun havde en sort top på og jeg var i tvivl om hvorvidt hun havde bh på.

De blå jeans sad lige som de skulle. Vi gav hinanden et knus og jeg bød hende indenfor. Jeg åbnede en flaske vin og vi satte os ned i sofaen og begyndte at tale om løst og fast. Der var ikke gået så længe så sagde Sanne at nu ville hun gerne have den massage hun havde ventet på siden sidste fredag.

Jeg havde fundet et par vattæpper som jeg lagde midt på gulvet og bad hende om at lægge sig på maven. Jeg gik igang med at massere den øvre del af ryggen og nakken.

Efter noget tid bad hun mig om at gå længere ned af ryggen. Hov vent sagde hun det er nemmere hvis det ikke er noget stof i vejen og så krængede hun toppen af,uden at jeg dog nåede at få set hendes bryster men bh var der ingen af. Jeg gav hende nu en grundig massage over hele ryggen. Hun lå og brummede og spandt så jeg fortsatte. En gang imellem når jeg rørte hende på siden ad ryggen strejfede jeg kanten af hendes bryster. Hun gjorde ingen anmærkninger så jeg gjorde det flere gange og hver gang blev jeg mere modig.

Kan du ikke også tage lænden sagde hun pludselig mens hun knappede sine jeans op og krængede dem ca 10 centimeter ned ad ballerne. Et par sorte blonde hipsters kom til syne og min pik som i forvejen var i hopla stod nu lodret op. Det var godt at Sanne lå med ryggen til mig. På den anden side burde hun vide hvilke signaler hun sendte. Jeg bevægede mine hænder ned til hendes lænd og berørte den øvre del af hendes baller. Jeg lod dem bevæge sig rundt på lænd og ryg og af og til helt ud til siden så jeg næsten rørte hendes mave.

Stemningen i stuen var tæt af lyster og sex. Det var bare et spørgsmål om tid før der var en af os som turde bryde grænsen. Det blev Sanne som havde modet.

Nu er det vist din tur til at få massage sagde hun. Hun vendte sig om uden at dække sig til. Jeg havde frit udsyn til nogle lækre bryster. Hun satte sig på knæene foran mig og jeg sad lige så på mine knæ. Hun kiggede direkte på min rejsning. Den trænger da til noget massage den der. Den ser noget anspændt ud. Jeg masserer den ellers selv tit sagde jeg.

Læg dig ned sagde hun mens hun knappede mine bukser op. Hun trak bukser og sokker af mig og jeg lå i boxer shorts og t shirt.

Det her har jeg haft lyst til længe sagde hun. Hun løftede op i elastikken på mine boxer shorts, jeg løftede bagpartiet så hun kunne trække dem helt af. Hun satte sig på knæene igen og begyndte at massere sine bryster. Hvad siger du til dem her. Jeg har godt lagt mærke til dine blikke på kontoret.

Hun lænede sig forover så hendes bryster ramte min stive pik. Hun tog fat i den kørte lidt op og ned af den med sin hånd og tog den så munden. I starten var det kun lige pikhovedet hun havde i munden. Hun stak tungen ud og begyndte at slikke mig på skaftet. Min pik var nu godt våd af hendes mundvand.

Hun placerede min pik mellem sine bryster, som hun klemte sammen med hænderne og begyndte så et køre brysterne op og ned.

Det er sindssygt frækt at se på sagde jeg lidt stakåndet. Hun flyttede hænderne fra sine bryster og placerede den højre hånd på min pik og den venstre omkring mine spændte nosser. Hun lod munden glide helt ned over min manddom. Da jeg troede det ikke kunne blive bedre begyndte hun at massere mit mellemkød.

Det fik mig til at nærme mig klimaks. Du er godt nok god til at sutte pik sagde jeg men nu er det vist min tur til at bruge munden sagde jeg. Det lyder spændende men lad mig lige gøre det nemmere for dig sagde hun med en kælen stemme. Hun rejste sig op og lod jeans og hipsters falde. Jeg benyttede anledningen til at komme af med min t-shirt så nu var vi begge helt nøgne.

Sanne lagde sig lidt genert på ryggen. Jeg startede med at kysse hendes knæ og lår stille og roligt spredte hun benene. En helt glat barberet fisse kom til syne. Den indbød virkelig til at blive slikket. Sanne tog sin højre hånd ned til sin fisse og med en rolig bevægelse skilte hun sin skamlæber lidt. Klitoris var allerede lidt svulmet. Hun var tydeligvis tændt. Jeg begyndte at slikke stille og roligt på de ydre læber men blev hurtig afbrudt.

Jeg vil slikkes så jeg kan mærke at du mener det sagde Sanne i en bestemt tone. Jeg smed forsigtigheden væk og gik mere direkte til værks. Jeg stak tungen ind i fissen. Hun var allerede våd og smagte fantastisk. Jeg lod tungen bevæge sig lidt længere op til klitoris og satte pres på den. Åh ja sagde hun slik mig lige der og bliv ved. Jeg intensiverede mit pres på klitoris og Sanne begyndte at vride sig og stønne.

Bevægelserne og lydene blev mere og mere voldsomme. Bliv ved og jeg kommer næsten skreg hun. Jeg fortsatte og efter 30 sekunder så kom hun i en meget intens og lang orgasme. Jeg havde indstillet mit angreb på hendes klitoris og lagt mig ved siden af hende og lå aede hendes mave og bryster mens sundede sig. Du slikker min fisse helt fantastisk sagde hun. Jeg tror aldrig jeg er kommet så eksplosivt af at blive slikket. Jeg glemte helt dig sagde hun næsten undskyldende og kiggede ned på min tykke stive pik hvis hoved var helt blåligt.

Du skal kneppe mig nu. Giv mig din stive pik. Jeg lagde mig hen over hende og vi mødtes i et liderligt tungekys. Med den ene hånd førte hun mig ind i sit indre og jeg begyndte at støde. Tiden går kun alt for langsomt, men med et lille nattevisit skal det nok gå. Hun tog min ene hånd, først troede jeg at hun ville erotiske historier gratis pik og fisse fingre, men så førte hun den op under sin kjole, op til sit skød.

Små dråber af sperm samlede sig på hovedet. Jeg tror min mor var en lille smule stiv, af de 3 flasker vin vi havde drukket. Med nattog fra Paris Forsigtig sagde hun, jeg er jomfru, og din pik er meget stor. Jeg er ked af, at jeg forskrækkede dig. Skisteder massage svendborg Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang.

Tag et langt karbad og smør dig ind i lækker creme over hele kroppen. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Faster rødmede, Jeg tænkte det nok. Ja sagde hun og kyssede mig, samtidig trykkede hun sit underliv ind til mig. Små spasmer skød igennem hendes fisse. Jeg kunne se på hendes slet skjulte fryd, at jeg havde forstået gårsdagens reaktion rigtigt.

Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på. Vi har kun to dage, så hvis du vil ha´ pik, så må vi hellere prøve om det kan lade sig gøre.

sprøjter – Sexhistorier og Sexnoveller. Jeg der foran computeren, pludselig udløsning blowjob våd sprøjter liderlig sperm analsex fisse bryster sexet stor pik fræk. 4. aug Danske Sexnoveller og erotiske historier totalsex_nyhedsbrev · HOT!. Alt imens min mor suttede pik på ham og Christian slikkede hendes fisse. begravet oppe i sig og føle den sprøjte glohed sperm i bunden af min kusse. Gay noveller fisse der sprøjter. Find vores team af voksne video Gay noveller fisse der sprøjter kan du tænke på nogen Engelsburg fl sexnoveller gratis.

Fisse der sprøjter sexnoveller

Fisse der sprøjter sexnoveller

Fisse der sprøjter sexnoveller

Fyrene tager fat om deres pikke og begynder at gnide vildt. End ikke i min vildeste fantasi havde jeg kunne forestiller mig noget lignende. Jeg fingerkneppede nu min fisse med tre fingre, samtidig med at jeg gned min klitoris. Allermest liderligt er det, at den enormt store pik, er placeret mellem mine ben, centimeter fra min liderlige fisse. Ih guder hvor er det liderligt.

Spermens varmen rammer mig som en eksplosion. Bare heste pikken snart kommer, jeg tror ikke jeg kan holde mig mange sekunder mere. Mine ben er stadig maksimalt spredte. Hans pik var nu kun centimeter fra min fisse. Det var som om al fornuft forsvandt fra mit hoved. Han sagde intet, han smilede bare. Han tog endnu et skridt hen mod mig og slap sin pik. Igen trak han pikken tilbage over min fisse, og igen stoppede han ved min skede.

Nu holdt han pikken stille, trak forhuden helt tilbage. Pressede pikhovedet en centimeter ind i min skede. Pikhovedet forsvandt ind i fissen. Denne gang lidt dybere, det var ubeskrivelig dejligt. Efter et par gange mere var hans heste pik halvt inde i mig. Jeg blev nu kneppet i begge ender.

Men - jeg ville vente, jeg vil have det hele med, ikke komme endnu. Denne gang blev pikken holdt stille. Pludselig sagde den store fyr: Til min store overraskelse, begyndte jeg hurtigt at nyde behandlingen og slappede lidt mere af.

Da jeg blev trukket op fra solvognen. At have en pik i fissen og en i munden det var virkelig liderligt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad han ville. Tanken om hvad han ville, slog ned som et lyn i mig! Et sted med plads omkring og langt til naboer så man kunne have det for sig selv.

Efter mange fremvisninger lykkedes det endelig at finde det rigtige hus til den rette pris. Huset var et bindingsværkshus nord for Faaborg.

Der var 4 hektar jord med græseng og granskov. Det hele var omringet af marker så det var et fredfyldt sted. Lige hvad jeg havde søgt efter. Et sted hvor jeg kunne slappe af når jeg havde fri fra arbejde. Jeg var single igen efter endnu et mislykket forhold. Appetitten på kvinder var dog ikke blevet mindre. Jeg flyttede ind i det tidlige forår og var klar til at nyde sommeren. Jeg var kommet godt på plads indendørs og i løbet af foråret begyndte jeg at beskæftige mig med det der var udendørs.

Jeg fik fældet en del træer og fik lavet en stor lysning i granskoven. Mine kollegaer i det konsulentfirma jeg arbejdede havde længe presset på for en housewarming og da det blev varmt i juni syntes jeg, at jeg var klar til at invitere. Alle 25 inklusive direktøren kom fredag efter kontorluk. Der var god fredagsstemning og vi gik i gang med rosé vin og tændte op i grillen.

Mine kollegaer var en bred blanding af både midaldrende mænd og kvinder og pensionsmodne ditto og så var vi en lille flok i tyverne. En af dem i tyverne var vores receptionist, Sanne. Hun var en fræk sag på Hun var lidt buttet på den sexede måde.

Hendes runde ansigt var omkredset af sort pagehår. Og så havde hun nogle flotte faste bryster som hun ikke var bange for at gøre opmærksom på.

Heller ikke denne aften hvor hendes skjorte var knappet ned så man kunne ane den sorte BH. Jeg lagde mærke til at jeg ikke var den eneste der kastede stjålne blikke på den flotte kavalergang. Jeg havde flere gange fantaseret om hvordan det ville være at forføre hende. Hun var bevidst om sit udseende og det var ikke sådan lige til at tiltrække hendes opmærksomhed. Denne aften var hun dog noget mere opsøgende overfor mig og roste mit nye sted og fandt det meget charmerende.

Jeg begyndte at tro at mit hus var mere interessant end mig. Hun fortalte om at det også var hendes drøm at komme på landet og bo istedet for den lejlighed inde i Odense hun boede i idag. Vi sad ved siden af hinanden mens vi spiste og vi talte pludselig sammen med en større åbenhed end tidligere.

Det var som om, at det at være hos mig privat fjernede en barriere. Efterhånden som rosé vinen begyndte at virke løsnede stemningen i hele selskabet og jeg noterede at flere af mine kollegaer søgte ud i området flere af den to og to.

Det var årets første lune sommeraften og flere af mine kollegaer havde telt med for at overnatte. Festen var ved at dø hen og de som ikke var kørt hjem var begyndt at gøre sig klar til at krybe i soveposerne. Sanne skulle sove i telt med vores piccoline, Katrine og det kunne få nogle heftige billeder frem på nethinden. Katrine var fitness instruktør og havde en fantastisk krop.

Katrine havde lagt sig til at sove mens Sanne og jeg sad på terrassen og snakkede som de sidste. Både Sanne og jeg var blevet lidt løsslupne af den gode stemning og den rigelige vin. Vi sad så tæt at vores ben af og til rørte hinanden uden at nogen af skyndte at fjerne det. Jeg kunne mærke at jeg var tændt og dybest set bare havde lyst til at tage fat i Sanne, bære hende op i mit soveværelse og gennemkneppe hende.

Jeg lod det dog blive ved tanken da det næppe var en udførlig plan og slet ikke denne dag. Mens jeg sad og gjorde mig frække tanker og min pik voksede voldsomt blev jeg pludselig afbrudt af Sanne som spurgte om jeg ikke ville massere hendes nakke.

Hun havde siddet lidt skævt og kunne godt bruge lidt massage inden hun skulle sove. Jeg sagde straks ja og mens jeg i smug fik lagt min nu fuldt stive pik op ad maven mens jeg rejste mig, tænkte jeg på om hun måske havde en skjult dagsorden eller om det bare var et reelt behov for massage. Jeg gik om bag hende og begyndte at massere hendes skuldre og nakke.

Jeg havde frit udsyn til hendes flotte kavalergang. Jeg kunne slet ikke få øjnene fra dem og lyttede ikke rigtig efter hvad hun sagde. Pludselig ændrede hun toneleje og roste mine evner som massør og sagde, at det kunne hun godt bruge noget oftere. Kæk som jeg var sagde jeg at hun altid var velkommen til at kigge forbi hvis der var flere myoser, som skulle løsnes.

Hun takkede for tilbuddet ved at rejse sig op og sige det vil jeg glæde mig til så kan det også være vi kan få lidt mere tid til det. Hun gav mig et kindkys og et knus og sagde godnat.

Jeg stod tilbage med en sprængfarlig pik og en fornemmelse af at Sanne lige havde sagt ja tak til at komme på besøg med massage som tema. Mine frække tanker tog helt over og jeg gik også til køjs men var dog nødt til at lette trykket inden jeg kunne falde til ro. Næste morgen var der hurtigt tomt i hus og have. Folk skulle en masse forskellige ting så inden middag var jeg helt alene. Sanne havde sagt farvel med et glimt i øjnene og en bemærkning om, at hun godt kunne bruge en konsultation snart igen.

Jeg gik rundt og ryddede op resten af dagen men havde svært ved at fokusere på andet end, at der var en invitation til invitere Sanne hjem.

Måske ville hun bare have massage eller også var det et vink med en vognstang til andet og mere end massage. Weekenden var hurtigt overstået og da jeg havde møder ude i byen de første dage var det først onsdag at jeg var på kontoret. Der var mange som var forbi og sige tak for sidst osv. Jeg gik selvfølgelig ned forbi receptionen og der sad Sanne og så indbydende ud. Vi small talkede lidt og efter lidt tid fik jeg taget mig sammen til at være lidt direkte og fortælle hende at jeg åben konsultation i weekenden for myoser i nakke og skuldre.

Hun fangede den med det samme og vi aftalte at hun skulle komme over lørdag middag. Resten af den uge fik jeg ikke lavet så meget og pludselig var det lørdag. Jeg fik gjort rent og pænt så jeg kunne være det bekendt. Da hun steg ud af bilen gav det et lille sug i maven.

Hold op hun var sexet. Hun havde en sort top på og jeg var i tvivl om hvorvidt hun havde bh på. De blå jeans sad lige som de skulle. Vi gav hinanden et knus og jeg bød hende indenfor. Jeg åbnede en flaske vin og vi satte os ned i sofaen og begyndte at tale om løst og fast.

Der var ikke gået så længe så sagde Sanne at nu ville hun gerne have den massage hun havde ventet på siden sidste fredag. Jeg havde fundet et par vattæpper som jeg lagde midt på gulvet og bad hende om at lægge sig på maven.

Jeg gik igang med at massere den øvre del af ryggen og nakken. Efter noget tid bad hun mig om at gå længere ned af ryggen. Hov vent sagde hun det er nemmere hvis det ikke er noget stof i vejen og så krængede hun toppen af,uden at jeg dog nåede at få set hendes bryster men bh var der ingen af.

Jeg gav hende nu en grundig massage over hele ryggen. Hun lå og brummede og spandt så jeg fortsatte. En gang imellem når jeg rørte hende på siden ad ryggen strejfede jeg kanten af hendes bryster. Hun gjorde ingen anmærkninger så jeg gjorde det flere gange og hver gang blev jeg mere modig.

Kan du ikke også tage lænden sagde hun pludselig mens hun knappede sine jeans op og krængede dem ca 10 centimeter ned ad ballerne. Et par sorte blonde hipsters kom til syne og min pik som i forvejen var i hopla stod nu lodret op.

Det var godt at Sanne lå med ryggen til mig. På den anden side burde hun vide hvilke signaler hun sendte. Jeg bevægede mine hænder ned til hendes lænd og berørte den øvre del af hendes baller. Jeg lod dem bevæge sig rundt på lænd og ryg og af og til helt ud til siden så jeg næsten rørte hendes mave. Stemningen i stuen var tæt af lyster og sex. Det var bare et spørgsmål om tid før der var en af os som turde bryde grænsen.

Det blev Sanne som havde modet. Nu er det vist din tur til at få massage sagde hun. Hun vendte sig om uden at dække sig til. Jeg havde frit udsyn til nogle lækre bryster. Hun satte sig på knæene foran mig og jeg sad lige så på mine knæ. Hun kiggede direkte på min rejsning. Den trænger da til noget massage den der. Den ser noget anspændt ud. Jeg masserer den ellers selv tit sagde jeg. Læg dig ned sagde hun mens hun knappede mine bukser op.

Hun trak bukser og sokker af mig og jeg lå i boxer shorts og t shirt. Det her har jeg haft lyst til længe sagde hun. Hun løftede op i elastikken på mine boxer shorts, jeg løftede bagpartiet så hun kunne trække dem helt af.

Hun satte sig på knæene igen og begyndte at massere sine bryster. Hvad siger du til dem her. Jeg har godt lagt mærke til dine blikke på kontoret. Hun lænede sig forover så hendes bryster ramte min stive pik. Hun tog fat i den kørte lidt op og ned af den med sin hånd og tog den så munden. I starten var det kun lige pikhovedet hun havde i munden.

Hun stak tungen ud og begyndte at slikke mig på skaftet.